Terug
HELENA
COACH - TRAINER
Ziel… Het Onsterfelijke deel van de mens, diens Essentie… Bron: Wikipedia   

Praktijk Helena staat voor de Kracht van een no-nonsense benadering! Als coach en trainer zijn wij professioneel opgeleid en staan met beiden beentjes op de grond, zowel voor particulieren als bedrijven zijn wij u graag van dienst. Tijdens een persoonlijke coach consult, coach trajecten of in trainingen, ontwikkeld door ons, en eventueel naar u wens op maat ontwikkeld. Voor informatie of een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.


1. Coach Consult: Het kan zijn dat je ergens tegen aan loopt in je leven, en daar zo snel even geen antwoord op weet. Dan is het wellicht een optie om een professionele coach in te schakelen, om samen kort snel en effectief een antwoord boven tafel te krijgen. Het antwoord zit immers gewoon in jou, soms weet je alleen even niet hoe.       
Een coach consult duurt 60 min  Tarief is: € 75,00


2. Coach-traject: Het kan zijn dat er op dit moment meerdere dingen in je leven spelen, waar jezelf op dit moment niet uitkomt. Dit kunnen meerdere onderwerpen zijn zoals: relaties, kinderen, familie, werk, financiën, gezondheid, overlijden van een dierbare en eigenlijk alles wat met het leven te maken heeft. Dan is het wellicht een optie om eens te kijken wat een coach-traject voor jou zou kunnen betekenen. Een coach-traject bestaat meestal uit 6x een afspraak, verspreid over een langere periode waarin jij centraal staat om jezelf verder te ontwikkelen op jou manier en tempo.

Voor informatie of voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op, wij zijn jou graag van dienst… Vergoeding bij de zorgverzekeraar is afhankelijk, bij welke zorgverzekeraar en hoe men is verzekerd. Al onze trainingen en opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar.


Laat je lichtje stralen…              Liefs, Lenie