Terug
HELENA
DEMONSTRATIE
Ziel... Het Onsterfelijke deel van de mens, diens Essentie... Bron: Wikipedia

Mediumschap… Demonstratie Mediumschap… 

Veel mensen vragen zich af, is er leven na de dood? En dit is het werk van een Medium, om dit bewijs te leveren. Wie wil immers niet een boodschap krijgen van een overleden dierbare? Een Medium is een kanaal die overleden dierbaren een “stem” geeft. Een ontmoeting tussen twee zielen, in twee werelden die eigenlijk één wereld is. Een ontmoeting vanuit ziels verbinding, licht en liefde. Een Demonstratie Mediumschap is meestal zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren, met een lach en een traan. Maar ook voor mensen die gewoon nieuwsgierig zijn of geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en mediumschap en het leven na de dood. Een mooie gelegenheid om dit zelf te ervaren, of wellicht om dit zelf te ontdekken en te ontwikkelen in een Training

Tijdens een demonstratie mediumschap maakt een medium meerdere contacten met overledenen in de spirituele wereld, voor mensen in de zaal. Bij elk contact dat het medium maakt zal er duidelijke informatie over de overledene worden doorgegeven over wie het gaat en voor wie het is. Waarna het contact verder uitgewerkt word met informatie prive consult over het leven van de overledene middels gebeurtenissen en herinneringen, en manier van overlijden. Maar ook over gebeurtenissen na overlijden van een dierbare, dit is immers het bewijs dat het leven verder gaat na de dood en dat het medium geen gedachten of de energie van de ontvanger leest maar daadwerkelijk communiceert met de overledene in de spirituele wereld. Aansluitend volgt er een boodschap van de overledene dierbare voor de ontvanger. Omdat een demonstratie mediumschap publiekelijk is zal er door het medium geen te vertrouwelijke en privé zaken worden doorgegeven, hier zijn dan ook de privé consulten voor bedoeld. Regelmatig zijn er demonstraties mediumschap hier in de praktijk en op locatie  agenda.
Wil jij een privé demonstratie bij jou thuis organiseren, dat kan! Voor familie en vrienden en of collega’s is dit een bijzondere manier om kennis te maken met het mediumschap. Huiskameravonden zijn gezellig, intiem maar wel met respect en een met een serieuze intentie!

Vanaf 10 personen kom ik samen met een medium collega een avond bij jou thuis verzorgen die ongeveer 2 uur duurt. Op deze avond is er geen garantie dat iedereen een contact krijgt, dit is wel in een privé consult. Basistarief is € 15,00 p.p excl. reiskosten en brandstof.

Ook is er de mogelijk voor bedrijven met collega’s onder elkaar op gewenste locatie, informeer gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden contact