Terug
HELENA
HEALING CONSULT
Ziel... Het Onsterfelijke deel van de mens, diens Essentie... Bron: Wikipedia

Het kan zijn dat je extra energie nodig hebt om even op te laden, wel of geen gezondheidsklachten hebt. Deze vorm van healing is een zeer krachtige en effectieve behandeling. Deze healing ondersteunt op 4 niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel. Deze healing kan ook een mooie ondersteuning zijn tijdens een medische behandeling, medicatie of andere therapieŽn.

Het medium staat of zit op een stoel naast je en werkt middels door handen op rug of schouders te leggen terwijl de ontvanger ontspannen op een stoel zit. Afsluitend is er gelegenheid om met het medium te praten over de ervaring. In dit consult wordt er dus geen contact gemaakt met overleden dierbaren!

Een Medium is geen arts en stelt geen medische diagnoses. Wel adviseren wij soms om contact op te nemen met je huisarts, indien wij iets waarnemen wat eventueel noodzakelijk is om in de reguliere geneeskunde te laten checken.

Een Consult duurt ongeveer  30 minuten tot 45 minuten. Tarief: Ä 55,00

Healingavond mediumschap:
Er is ongeveer eens per maand een Healing avond mediumschap in Praktijk Helena. Deze avonden werken er meerdere professionele mediums en kunt u een gratis healing ontvangen van ongeveer 15 minuten. Op deze avonden is het alleen mogelijk om een healing te ontvangen, er worden geen complete
privť consulten gegeven, hiervoor kunt u een aparte afspraak maken indien dit wenselijk is. Het is een in en uitloop van mensen, wel met de gelegenheid om ontspannen in de praktijk te zitten onder het genot van koffie of thee. Rekening houdend met de rust en stilte die noodzakelijk is voor iedereen. Een donatie voor het centrum op vrijwillige basis, is altijd welkom.
Voor data zie de agenda. Voor aanmelden of informatie of een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek neem contact op met ons, wij zijn u graag van dienst.?      

Liefs, Lenie